پنجشنبه ۱۶ فروردین ۰۳

سایت تخصصی طراحی سایت و برنامه نویسی

برخی از ویژگی های مهم ویژوال بیسیک

۱۳ بازديد
ویژگی رابط گرافیکی کاربر ( GUI )
همانطور که از نام ویژوال بیسیک مشخص است این زبان دارای ویژگی رابط گرافیکی کاربر ( GUI ) است و شما ظاهر برنامه خود را می توانید با Drag & Drop و انداختن کنترل های مورد نظر بر روی فرم برنامه ایجاد کنید و دیگر نیازی به نوشتن کد برای ایجاد فرم ، برچسب ، دکمه و غیره نمی باشد و حتی می توانید قبل از اجرای برنامه ظاهر آن را مشاهده کنید. بعد از طراحی رابط گرافیکی کاربر ، برنامه نویس کدهایی را نوشته و مشخص می کند که برنامه چه عکس العمل هایی را در مقابل اعمال کاربر انجام می دهد.

GUI
مخفف عبارت Graphical User Interface است و به معنی رابط گرافیکی کاربر است.

ویژگی طراحی سریع برنامه ( RAD )
منظور از طراحی سریع برنامه در ویژوال بیسیک ، این است که طراحی و تولید برنامه ها به دلیل وجود ابزار های مناسب به سرعت انجام می شود. بنابراین هزینه های تولید نرم افزار به طور قابل توجهی کاهش می یابد. در این مورد ویژوال بیسیک در سطح دنیا از زبان های برنامه نویسی متداول است.

RAD
مخفف عبارت Rapid Application Development است و به معنی طراحی سریع برنامه است.

استفاده از زبان پایه ای بیسیک ( Basic )
در ویژوال بیسیک از زبان بیسیک استفاده می شود که از زبان برنامه نویسی Qbasic گرفته شده است. Qbasic یک زبان مبتنی بر متن بود و برای سیستم عامل DOS طراحی شده بود اما ویژوال بیسیک یک زبان گرافیکی است که برای طراحی برنامه ها در سیستم عامل Windows است. استفاده از زبان پایه ای Basic در ویژوال بیسیک سبب شده است که ویژوال بیسیک در حالی که یک زبان قدرتمند است برای یادگیری ساده باشد.

BASIC
مخفف عبارت Beginners All-Purpose Symbolic Instruction Code است و به معنی دستورالعمل های نمادین جهت استفاده افراد مبتدی به منظور اهداف گوناگون است.

ویژگی رسیدگی به رویدادها ( Event Handling )
به هر اتفاقی یا فعالیتی که در زمان اجرای برنامه روی دهد Event ( رویداد ) می گویند. کلیک نمودن ماوس و فشردن کلیدهای صفحه کلید نمونه هایی از رویدادها هستند. به این معنی که ویژوال بیسیک امکاناتی را در اختیار برنامه نویس قرار می دهد تا از قبل ، دستورات لازم برای عکس العمل مناسب در مقابل اعمال کاربر ( یا هر رویداد دیگری ) را بنویسید.

رویداد ( Event )
هر اتفاقی که در طول اجرای برنامه رخ دهد یک رویداد محسوب می شود.

دوستان عزیز من امروز به چهارتا از ویژگی های ویژوال بیسیک اشاره کردم ودر فرصتی دیگر به چهارتای دیگر از مهم ترین ویژگی های ویژوال بیسیک اشاره خواهم کرد.

تاريخچه زبان برنامه نويسي VisualBasic

 
زبان ويژوال بيسيک(VisualBasic ) در واقع حاصل توسعه و ارتقاي زبان بيسيک است.  بيسيک اوليه حدود سال 1960 کالج دارت موث  (Darth Mouth) به وسيله آقايان توماس کورتز (Thomas Kurtz) و جان کمني (John Kemeny) با هدف گسترش برنامه نويسي بيش دانش آموزان و دانش آموزان و دانشجويان طراحي و ساخته شد. از آن زمان نسخه هاي متعدد و متفاوتي از آن مانند GWBASIC (QUICK BASIC وTURBOBASIC)  ارايه گرديد و هموراه سعي در افزايش توانمندي هاي آن به عنوان يک زبان سطح بالاي ساخت يافته شده است .

 
با ظهور سيستم عامل ويندوز 95 و 98 فقدان يک زبان برنامه نويسي آسان و قدرتمند براي استفاده در سيستم عامل هاي مذکور کاملاً مشهود بود . از اين رو مايکروسافت در سال 1991 نسخه اول ويژوال بيسيک را با امکانات يک زبان برنامه نويسي قدرتمند و حرفه اي براي برنامه نويسي در ويندوز ارايه کرد. آخرين نسخه تکامل يافته آن براي استفاده در سيستم عامل جديد مايکروسافت نيز با نام VISUAL BASIC.NET طراحي و ارايه شده است.
 

 

ويزگي بسيار مهم زبان برنامه نويسي VisualBasic

 
مهمترين ويژگي اين زبان برنامه نويسي  امکان کار با نرم افزار آفيس را دارد و يکي ديگه از ويژگي هاي اي زبان برنامه نويسي
 
حجم خروجي برنامه هاي توليد شده به واسطه کامپايلر کم حجم مي شود.
 
تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.